Tandsköterska sökes!

Om oss

Vaktgatans Tandvård är en tandvårdsklinik som ligger lite utanför city, i botten av ett hyreshus, mitt i ett bostadsområde. Vi är en familjeklinik här i Helsingborg där många av våra patienter har gått hos oss i generationer. Vi behandlar både vuxna som barn. Flertalet patienter har uttalad tandvårdsrädsla.
Hos oss utför vi all slags tandvårdsbehandlingar, mycket protetik, även viss kirurgi. För mer avancerad kirurgi har vi en käkkirurg som kommer till kliniken regelbundet.
Stor vikt ligger på service och kvalitet. Daglig kommunikation med tandtekniker, patienter och kollegor ingår i arbetsuppgifterna.
Då vi är en mindre klinik arbetar vi mycket självständigt och delegerat. Vi har god kommunikation och samarbete.

Du

Vi söker dig som är glad och positiv, flexibel och förekommande. Du har en tandsköterskeutbildning och erfarenhet av yrket.
Stor vikt ligger på personliga egenskaper. Dina arbetsuppgifter består i assistans, receptionsuppgifter, inköp och inventering. Stora möjligheter till vidareutbildning finns, både personlig och yrkesmässig.

Anställning

Provanställning 6månader, därefter tillsvidare anställning. För närvarande söker vi en kollega som kan arbeta 70%. Eventuellt kan mängden timmar öka efter hand och överenskommelse.
Startdatum 200301 eller efter överenskommelse.

Lön

individuell lönesättning.

Kontakt

CV och personlig information skickas till maria@vaktgatanstandvard.se